3D PICART MUSEUM viena

Distracție la muzeu

Distracție la muzeu

–impresii și fotografii–


Cum să te distrezi într-un muzeu? Simplu. În Viena s-a deschis recent 3D PicArt Museum, un spațiu inedit în care imaginația și creativitatea sunt la ele acasă.

picart museum viena

Așezat central, între Operă și Biserica Carol, 3D PicArt Museum este un loc al iluziilor optice în care vizitatorii sunt fotografi și personaje principale. În cele câteva încăperi mari, găsești imagini-scenariu care la prima vedere nu par deosebite. Însă prin obiectivul foto al telefonului acestea prin viață și devin 3D. Pentru cele mai reușite fotografii nu trebuie decât să urmezi instrucțiunile organizatorilor și să te transpui în lumea dinozaurilor, a surferilor, a supereroilor sau, de ce nu, a artei. Cu cât reușești să regizezi mai bine sedința foto, cu atât mai interesante pozele. Atenție! La intrarea în acest spațiu ești obligat să te descalți pentru a nu murdări imaginile și pentru a permite și altora să se bucure de experiență. Șosetele sunt obligatorii, iar cine nu are, poate cumpăra de la recepție. Iată câteva fotografii, grupate intr-o galerie, pe care noi le-am făcut la 3D PicArt Museum.

Please follow and like my post:

One thought on “Distracție la muzeu

  1. Ai putea deveni si un bun regizor. Eu zic sa incerci sa explorezi si acest domeniu. Nu poate fi mai dificll ca insusirea limbii germane:)) Uneori, incapatanarea ta are un sens pozitiv, adica atunci cand iti bagi ceva in cap reusesti!

Leave a Reply

Your email address will not be published.