Despre mine

adascrie.ro

e-Mail: ada@adascrie.ro


 

Îmi place să călătoresc, dar fobia (încă netratată) de avion mă împiedică să ajung în locuri îndepărtate. Așadar, destinațiile despre care vei citi pe blogul meu sunt continentale. Din fericire, Europa are un statut privilegiat – cultural, geografic, politic etc – așa încât are multe de arătat, iar eu sunt dispusă să privesc și să învăț.

Sunt pofticioasă din fire, de aceea am rezervat o secțiune specială dedicată celor mai gustoase mâncăruri pe care le-am încercat sau chiar gătit. Prefer gustul sărat, dar nu refuz  un tort de ciocolată cu bezea.

Mă relaxez la shopping, îmi plac hainele și accesoriile ieșite din tipar. Stilul meu este nonconformist, dar nu ostentativ.

Am avut două visuri: să devin avocat și să locuiesc la Viena. Ambele s-au împlinit, însă viața mi-a demonstrat că aspirațiile mele nu au fost cu adevărat ce mi-am dorit. Acum, după câțiva ani de studiu și după încă și mai mulți ani de muncă făcută cu pasiune, sunt redactorul șef al revistei Ioana. În plus, locuiesc într-un oraș superb care pare că m-a adoptat și pe care încă îl descopăr.

Departe de ai mei, de prieteni și de colegi, aici se aștern gândurile mele.

adascrie blog